05 листопада

Express Credit Union підтримує Прикарпатських бійців!

Західно-українська фінансова група компаній Express Credit Union ніколи не стояла осторонь подій, що відбуваються зараз в Україні та завжди чітко висловлювала свою позицію щодо політичної ситуації, усіляко підтримуючи цілісність, єдність та мир у нашій державі.

 

ЕКСПРЕС КРЕДИТ ЮНІОН вирішила підтримати наших прикарпатських бійців, які наразі задіяні в антитерористичній операції у складі 95 окремої аеромобільної бригади на Сході України. Близько 50 добровольців з Прикарпаття несуть цілодобову службу та тримають оборону на окупованій російськими військами території.

Подекуди у наших бійців не має елементарного екіпірування та зброї. Держава не в змозі належним чином профінансувати армію, а гроші, що надходять через різноманітні фонди допомоги, не завжди вчасно спрямовуються на реальні потреби бійців. Та наразі у наших хлопців варіантів  небагато: або перемогти, або бути переможеними. Але, незважаючи на все, вони залишилися вірними військовій присязі та вирішили стояти до кінця.

Тож керівництво ЕКСПРЕС КРЕДИТ ЮНІОН, особисто дізнавшись про реальні першочергові потреби українських захисників,  придбало та відправило в епіцентр дій проведення антитерористичної операції два пристрої нічного бачення та лазерний дальномір, що не тільки дозволяє добре орієнтуватись в темряві, а й визначає швидкість руху цілі.
Фото придбаних пристроїв

Окрім того, ЕКСПРЕС КРЕДИТ ЮНІОН надалі допомагатиме і родинам військовослужбовців, чоловіки та сини яких ризикують своїм життям  у найгарячіших точках. Адже військові та їхні сім'ї знаходяться зараз під дуже агресивним тиском.

Фінансова група компаній Express Credit Union закликає бізнесменів до прямого фінансування вояків української армії. Адже саме вчасне цілеспрямоване направлення коштів на реальні потреби військових зможе врятувати не одне людське життя тих, хто зараз в осередку терористичних дій захищає кожного з нас та безстрашно виборює кращу долю та мир в Україні.