17 травня

З Express Credit Union ваша мрія може стати реальністю!

Будь-які зміни пов’язані з незручностями, навіть якщо це зміни на краще (Семюел Джонсон).

Рано чи пізно в житті кожної людини відбуваються зміни. Не варто боятись змін, адже вони – невід’ємна частина руху вперед. Плануйте, дійте, розвивайтесь і не зволікайте. Для того, щоб зважитися на зміни у своєму житті та почати не просто мріяти, а діяти, людині потрібна мотивація.

Напевне, немає жодної людини, яка б не хотіла заробляти більше. Кожен із нас ставив собі запитання: “Як у цей нестабільний для всієї країни час не втратити нажиті заощадження?” І рішення є. Найнадійніший і найпопулярніший спосіб – це розміщення власних коштів на депозитних рахунках. Для того, щоб співпраця з фінансовою установою приносила задоволення, потрібно ретельно підійти до її вибору.

Зараз багатьох вкладників хвилює питання щодо нарахування субсидій при наявності вкладів на депозитних рахунках. Згідно з доповненням до Закону України “Про банки і банківську діяльність”, в країні на законному рівні ліквідовується банківська таємниця. Банківські установи за запитом Мінфіну зобов’язані надавати інформацію щодо кредитних та депозитних рахунків своїх клієнтів. Тобто якщо у Вас є депозит, отримувати субсидію тепер Ви не зможете, бо будете вважатися забезпеченою людиною. Оскільки це закон про “Про банки і банківську діяльність”, то він не поширюється на групи фінансових компаній, які в своїй діяльності керуються ліцензією на залучення коштів населення на депозитні рахунки. Однією з таких компаній є Express Credit Union, яка є унікальною, створеною згідно з найкращими традиціями та сучасними можливостями фінансового ринку України. Експрес Кредит Юніон не надає жодної інформації щодо своїх клієнтів і суми їх вкладів, уся інформація є конфіденційною.

Express Credit Union – західноукраїнська група фінансових компаній, яка сьогодні активно розвивається та зміцнює свої позиції.

Переваги Express Credit Union:

– за допомогою зваженої кредитної і депозитної політики пропонуються конкурентні та стабільні відсоткові ставки;

– високий професійний рівень працівників дозволить Вам отримати детальну інформацію про всі види депозитів та швидко оформити депозитний вклад.

Express Credit Union у своїй діяльності переймає досвід роботи провідних європейських компаній, саме тому пріоритетом діяльності є соціальна орієнтація та людський фактор.

Якщо ж потрібні гроші, то Express Credit Union завжди надасть вигідні кредити за найнижчими відсотковими ставками в сегменті.

Найбільше досягнення Експрес Кредит Юніон на сьогодні – це позитивні відгуки та довіра клієнтів, які з року в рік переконуються в професіоналізмі, надійності та фінансовій стабільності компанії.

З Express Credit Union  сьогоднішня мрія стає реальністю, і у Вас є можливість переконатись у цьому.